Mladoženja na srpskoj svadbi ZABRANIO NARODNJAKE – i desilo se neizbjezno!

U srpskoj tradiciji, ili barem tako kažu, svadba ne može proći bez narodnjaka ili jednog dobrog srpska kola u koje će se uhvatiti prija i prijatelj, stric i strina, šurjak i šurnjaja, kao i ostali članovi obitelji. 

Ali, je na jednoj svadbi mladoženja bendu koji je angažirao zabranio da sviraju kolo, a pogotovo narodnjake.

Aleksandar Gavrić kad je odlučio da se oženi nije pretjerano mario prilikom izbora prostora u kojem će svadbeno veselje biti održano. Jedino što mu je bilo bitno je da ispoštuje članove svoje obitelji, kao i njegove izabranice, ali zato mu je prioritet bila glazba.

On je angažirao pop-rock bend iz Novog Sada koji je debelo platio i kazao im da su se on i mlada složili da na svadbi ne bude narodnjaka

“Dečki iz benda su mi rekli da mora barem jedno kolo, ali ja sam im rekao da ako to urade da ću napustiti svadbu” , kazao je Gavrić za “24sata”.

Kako je objasnio bend je svirao ono što im je rekao da ne sviraju. Naime, kada su momci iz benda vidjeli da stariji dio gostiju ne ustaje da igra, osim par mladih prijatelja bračnog para, odlučili su samovoljno ipak odsviraju jedno kolo.

Ovo je bio jedini put kada je cijela dvorana ustala i počela igrati. Nažalost, sreća je bila kratkog daha jer je mladoženja odmah obustavio dalje slavlje u ovom maniru.

Kako su nam rekli kumovi mladoženje, gosti s mladine strane otišli su kući nezadovoljni jer nisu imali priliku da igraju i bilo im je krajnje dosadno. Kažu, srećom, pečenje je bilo dobro.I ne smijemo zaboraviti da su na kraju ipak odigrali jedno kolo, moglo je biti nijedno.

izvor: 24sata
Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close