MJESTA NA KOJIMA NIKAKO NE SMIJETE KRITI NOVAC

Dobro vodite računa na kojim mjestima krijete svoj novac …

Sigurni smo da i vi kod kuće držite veće količine novca koje krijete. Iako je dobro da pare držite u banci, svi vole određenu sumu novca imaju u svom domu, za ne daj Bože. Međutim, gdje te pare držati. Normalno je da ih nećete držati na nekom vidnom i očiglednom mjestu. Mi vam nećemo reći gdje držati novac, već ćemo se koncentrirati na najgora mjesta na kojima nikako ne smijete kriti novac.

1. U dvorištu

Iako se na prvi pogled čini dobrom idejom da novac zakopate u zemlju, to nikako nije dobro. Komišija vas može vidjeti kako zakopavate novac u zemlju, ako imate psa, on vam ih može iskopati, a vremenski uvjeti novac mogu potpuno uništiti.

2. Ispod madraca (u slamarici)

Čuveno mjesto za skrivanje novca. Baš zato što je toliko popularno, lopovi uvijek prvo traže na tom mjestu. Nije im problem da prevrnu svaki madrac u kući, jer je velika vjerojatnost da će tu naći novac.

3. U plastičnim vrećicama

Sigurni smo da vam se i ovo učinilo kao dobra ideja, ali vjerovali ili ne, lopovi često uzimaju vrećice iz vaše kuće kako bi iznijeli stvari kradu. Zbog toga izbjegavajte ovo mjesto za skrivanje.

4. U kutijama za prljavo rublje

Ovo je jedno od mjesta koje lopovi uvijek provjeravaju, zato što su istraživanja pokazala da je ovo jedno od najpopualrnijih mjesta za skrivanje novca. Ljudi misle da će svima biti gadno da preturaju po prljavom rublju, pa je to razlog zbog kojeg tu kriju novac.

5. U okvirima za slike

Kao i vi, i lopovi gledaju filmove i znaju da je ovo jedno od najpopularnijih mjesta za skrivanje novca.Zato zaboravite na slike i pronađite neko novo mjesto.

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close