MAJKA SLUČAJNO OBJAVILA SLIKU svojih golih grudi na Facebooku i sad proživljava pakao (FOTO)

Mnogima je teško da se klone društvenih mreža , jer je to najlakši način da budu u kontaktu s obitelji i prijateljima . Međutim to postaje neizbježno kada su u pitanju neki virusi ili kada netko kao ova mama postavi svoju obnaženu fotografiju. To je najveća noćna mora svih korisnika. Zamislite da hoćete podijeliti fotografiju neke hrane s prijateljima na Facebooku , a onda slučajno podijelite sliku koju ste napravili za svog dečka.

Ova greška nije odmah ispravljena, pa je ova majka morala prvo objaviti jedan post prije nego što je uspjela svoju sliku kloni s interneta.

– Ovako si sigurno osjeća i Kim Kardashian. Svi vide moju nagu fotografiju, a ja nemam pojma kako ukloniti ovu sliku. Ova aplikacija je katastrofa. Pomozite mi – napisala je ona.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Nakon izvjesnog vremena nije više gledala na ovaj događaj kao na nešto loše, pa je uz malu pomoć uspjela ukloniti fotografiju, ali je prije toga dobila armiju fanova.

– Hvala ti Rachel što si mi pomogla da obrišem sliku. Nisam imala namjeru da je postavim, ali sam ipak počela da uživam u pažnji koju sam dobila, kao i komplimentima – kaže ova mama.

Sve se na kraju ipak dobro završilo, a ova mama nastavlja uživa u pažnji koju dobiva od brojnih udvarača.

Facebook Comments
Source :

Telegraf.rs, viraltheread.com

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close