Ljubavnici se “zaglavili” tijekom seksa, pa je u sobu uletio njezin suprug. Tražio je samo jedno kako bi ih razdvojio! (VIDEO)

bol670x447

Jedan nesretni Kenijac, koji se upustio u svalerisanje s udanom ženom, našao se u prilično nezavidnoj situaciji. Naime, uhvaćen je na djelu s penisom u tuđoj supruzi, a da stvar bude bizarnija, za sve je navodno kriva crna magija!

Kada je osvetoljubivi muž dotične gospođe naslutio da ga žena vara, otišao je kod lokalnog vrača kako bi od njega dobio specijalni napitak, koji je potom krišom dao svojoj supruzi. Ne zna se da li je baš to pomoglo, ali istina je brzo izašla na vidjelo i ona je s ljubavnikom uhvaćena na djelu, tako što su bili zarobljeni satima u krevetu, jer on nije mogao izvaditi penis iz nje.

Susjedi su najzad čule njihovo zapomaganje i iznijele zaglavljene ljubavnike iz kuće, a cijeli događaj snimljen je mobitelom, pa je ovaj video stekao planetarnu popularnost.

Lokalni mediji su naveli da bijesni suprug nije želio dopustiti vraču da razdvoji osramoćene preljubnike sve dok mu suparnik nije isplatio 1500 šilinga (15 eura). Vrač je navodno uspio ih razdvoji, ali je upozorio sve prisutne da bi mogla da ih snađe slična sudbina ako se upuste u preljub.

Pogledajte video:

 

Izvor: telegraf.rs

Facebook Comments

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *