Klinci sve češće imaju “s * ks za pola noći”! Znate li što je to?

Seks za pola noći” sve je rašireniji fenomen među seksualno aktivnim djevojkama, ali i mladićima. Ako se pitate što je to, odgovor je vrlo jednostavan. To je pokušaj seksa za jednu noć, koji se neslavno završio.
Za razliku od nekadašnjih dama, klinke novijih generacija nemaju živaca ni vremena da ga gube na frajere koji im ne odgovoraju u krevetu, ali ni na one koji su prepijan za akciju.

Zato, ako vide da se stvari ne odvijaju kako bi trebalo, one ne čekaju ni jutro, niti čekaju da on zaspi da se krišom iskrada u pola noći, već saseku stvar u korijenu .

Foto-ilustracija: ProfimediaFoto-ilustracija: Profimedia

Ako treba, pokupit svoje prnje i otići u pola (lošeg) seksa . Od 2011. godine, a osobito s rastom popularnosti Tinder. aplikacije za neobavezno muvanje s ljudima u blizini, ovaj fenomen dobio je i svoje ime “half night stand” .

Dok je kod muškaraca uobičajena praksa da zbrišu s mjesta događaja odmah nakon orgazma, žene odlaze, jer je on – izostao . Drugim riječima, čim shvate da neće dobiti ono što žele, dame iste sekunde odlaze kući, kako bi i njega i sebe poštedjele dalje sramote.

Foto-ilustracija: ProfimediaFoto-ilustracija: Profimedia

Momcima uglavnom ne smeta previše ovakvo žensko ponašanje , ali ipak im bude krivo što nemaju drugu priku da se “pokažu na djelu” i isprave stvar , jer im ta djevojka jednostavno neće više nikad dati drugu šansu.

Foto-ilustracija: ProfimediaFoto-ilustracija: Profimedia

Ovakav “probaj, pa ako ne valja bježi” seks najpopularniji je među dvadesetogodišnjakinja , ali i starije sve više prihvaćaju ovaj trend. U 21. stoljeću neobavezan seks je nešto u čemu mnogi uživaju, ali nitko neće na silu. Uostalom, znate kako se kaže “kad ne ide, ne ide”. I nema priče .

Foto-ilustracija: ProfimediaFoto-ilustracija: Profimedia

Što vi mislite o ovom trendu ?

(Telegraf.rs)

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close