KĆERKA POKOJNOG GLUMCA 7 GODINhttp://informacije.ba/wp-admin/post-new.phpA ŽIVJELA KAO KOBILA: Svaki dan sam pasla travu i galopirala (FOTO)

Kate Havord (47), kći pokojnog glumca Konrada Phillipsa, kaže da je od svoje šeste do 13. godine živjela poput konja .

Ona danas radi kao terapeut, ali je kao dijete obožavala da nosi uzde, galopira na sve četiri i jede travu .

Također, sama je sebi napravila grivu, rep, kopita i potkove.

Havordova je odrasla na farmi u Škotskoj gdje je imala dovoljno prostora za trčanje i uživanje . Kaže da je ” duh konja” prvi put ušao u nju kad je pobijedila u školskoj utrci na sve četiri .

– Kao da je duh konja ušao u mene. Osjećala sam se tako slobodno i snažno , a euforiju je pojačala činjenica da sam pobijedila u utrci. Od tad sam svaku priliku iskoristila se pretvarati da sam konj – kaže Kate kojoj je danas jasno da je to bio samo dječji oblik nošenja sa stresom.

I njezina mlađa sestra je kasnije počela se također pretvara da je konj, a zajedno su osmislile 32 različite konjske osobine i svaki je imao svoje ime .

Išla sam u vrt svojih roditelja i grickala cvjetove brokule, komorač, čak i travu – rekla je.

Foto: Profimedia / caters News

Foto: Profimedia / caters News

Njene konjske dane jednog dana prekinuo je otac Konrad.

– Galopirao sam susjedskim prilazom kad je do mene došao otac i rekao mi svojim šekspirijanski, glumačkim glasom “dođe vrijeme, draga moja, kad svaka mlada dama mora odgoditi svoje potkove“. To je bio neobičan trenutak. Tog dana moje djetinjstvo se završilo  – ispričala je Kate za “Daily mail” i dodala da je tada osjetila kao da je netko pritisnuo prekidač.

Foto: Profimedia / caters News

Foto: Profimedia / caters News

Havordova danas kaže kako je glumeći konja bježala od stvarnosti u kojoj je njezin otac zbog glumačke karijere mjesecima bio izvan kuće , a kasnije se i razbolio pa je godinu dana proveo u krevetu. Sve to je snažno utjecalo na nju, kaže Kate.

Facebook Comments
Source :

Telegraf.rs, Izvor: dailymail.co.uk

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close