KAKVA LJUBAVNA PRIČA! Penelopa je Odiseja čekala 20 godina, a ova nevjerojatna žena svog muža čak 68 (FOTO) (VIDEO)

Peggy Haris, iz Vernona u Teksasu, udala se za ljubav svog života 1940. godine. Bili su u braku samo šest tjedana, kada je Billy dobio poziv da se bori u Drugom svjetskom ratu. To je bio posljednji put da ga je Peggy vidjela.

Bilo je potrebno 68 godina da Peggy sazna sudbinu svog muža. Prvo je mislila da je Billy ubijen u ratu. Potom su joj rekli da je njezin muž živ i da dolazi kući, da bi joj priopćili da je ipak umro.

Konfuzija oko statusa njenog muža bila je veliki teret na Pegin srcu, ali kako je vrijeme odmicalo, ona je sve više počela vjerovati da je njen suprug umro tijekom rata.

Ali, morala je dobiti i službenu potvrdu o tome. Zato je Peggy pisala kongresmenu, u nadi da će dobiti odgovor o tome što se zaista dogodilo. On joj je odgovorio da se Bili vodi kao nestao u ratu.

Kako joj to nije dovoljno, ova nevjerojatna žena je uzela stvar u svoje ruke i sa rođakom Alton Harveyjem započela privatnu istragu.

Kroz iscrpna istraživanja, otkrili su da je Billy umro i da je sahranjen u Francuskoj, kao čuveni ratni heroj.

Bilo je potrebo proći 68 godina da Peggy napokon sazna sudbinu svog muža.

Pogledajte video kako biste saznali više o Peginoj vječnoj ljubavi prema mužu. Ona jednom godišnje posjeti Billyjev grob i oda mu počast.

 

Izvor: telegraf.rs

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close