KAKO SAM ZAMALO ZAVRŠIO U ZATVORU

Muvanje djevojaka u klubovima vam može doći glave …

Ćao drugari, ja sam Dule i htio sam sa vama podijeliti moju mučnu priču. Nedavno sam bio u jednom beogradskom klubu i slušao neki pop-rock bend. Dečki su bili skroz okej, ali oni nisu važni u ovoj priči.Naravno, kao i svaki slobodan muškarac, klub doživljavam kao mjesto na kojem mogu se super provedem s društvom i naravno, da smuvam neku djevojku. Ništa lakše od muvanja u klubu. Jeste teško ostvariti dublji kontakt s takvim curama, ali nije kao da sam to tražio.

Negdje između mog drugog i trećeg piva, ugledao sam malu slatku crnku. Odmah mi je privukla pažnju.Bila je malo punija, al to mi se i svidjelo, bolje malo da ljulja, tako je zanimljivije. Bila je sa dvije drugarice, a koliko sam ja mogao primijetiti oko njih nije bilo muškaraca. Buljio sam u nju nekih 10 minuta dok me ona nije primijetila. Onda smo se tako gledali jedno pola sata dok smo cirkali. Na kraju, kad sam stukao i četvrto pivo, skupio sam hraborst i prišao za njen sto. Zezanje je bilo super i ostali smo do ranih jutarnjih sati.

Međutim, vrhunac većeri bio je odlazak u toalet. Nikada nisam bio za seksualne egzibicije na javnim mjestima, ali ona je bila doliko dobra da nisam mogao odoljeti. Bacili smo se na posao usred toaleta.Nije bilo nikog, ili sam barem ja tako mislio, pa smo se malo opustil. Nadam se samo da nas nitko nije čuo.

Veče se završilo završeno, razmijenili smo brojeve i FB naloge, a ja sam otišao kući s osmijehom na licu. Kada sam se probudio, tada je uslijedio ŠOK!

Pitala me kada ćemo da se vidimo i ja sam naravno rekao što prije. Vidjeli smo se odmah sutradan i našli se kod “Konja” na Trgu. Čim sam je vidio znao sam da nešto nije uredu. Očekivao sam da će svakog trenutka iskočiti njen dećko, ali iskočilo je nešto drugo. BIla je to njena osobna karta.

Ja nisam mnogo mator i imam 27 godina, ali djevojka s kojom sam bio imala je 17 godina. Točnije, bila je 1999. godište. Malo je reći da sam bio u šoku. Bio sam zbunjen jer nisam znao što je poenta njenog zvanja, a onda sam shvatio. Tražila je pare ili će me prijaviti policiji. U sekundi sam se premišljao što da radim i da je otjeram u tri lijepe, ali što ako to stvarno uradi, nemam pojma kako to funkcionira, a znam da se za to može otići u zatvor. Otvorio sam novčanik i dao joj 3000 dinara. Uplašio sam se da će reći da je malo, ali ona je to uzela i odmah otišla. Više mi se nikada nije javila.

Dakle, što je poanta priče. NIje bitno što sam dao pare i što sam ispao papan, ali sam shvatio da ima dosta djece koje izlaze po svakakvim mjestima. Što je najgore, ne izlgedaju kao djeca, a ja sam mogao ozbiljno da nagrabusi zbog toga. Zato momci, pamet u glavu i odmah pitajte za godište.

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close