Kako očistiti vašu pećnicu bez ribanja sa ovim domaćim receptom od samo 3 sastojka

U ovom tekstu ćemo vam pokazati najbolji i najefikasniji domaći recept za čišćenje pećnice bez ribanja.

Pokazat ćemo vam ovu proceduru u 2 jednostavna koraka. Prvo, pokazat ćemo vam kako očistiti pećnicu a zatim i prozor pećnice. Evo što trebate učiniti:

Sastojci:

  • voda
  • Flašica s raspršivačem
  • soda bikarbona
  • krpa
  • ocat
  • mala posuda

UputeKako Očistiti pećnicu

Prvo morate ukloniti pregrade u pećnici. Zatim ppomiješate nekoliko žlica sode bikarbode s malo vode u maloj posudi.

Poanta ove mješavine je da napravite pastu od nje, koja bi se mogla razmazati na svim površinama koje zzahtijevajučišćenje. Sada, kada je pasta gotova, razmažete je unutar pećnice. Soda bikarbona će postati smeđe.

Ostavite pastu u njoj preko noći. Ovoj mješavini će trebati najmanje 10 sati da obavi svoj posao.Sljedećeg dana trebate uzeti mokru krpu i obrisati sodu bikarbonu koliko god je moguće.

Zatim, dodajte malo octa u bočicu s raspršivačem i našpricajte na mjesta gdje još uvijek vidite ostatke sode bikrbone. Zatim obrišite krpom. Sada možete vratiti sve pregrade u pećnicu.

Zatvorite pećnicu i uključite je na nisku temperaturu na 10 minuta dok se ne osuši. To je to narode.Vaša pećnica bi sada trebala biti sjajna i čista.

Upute – Kako očistiti prozor

Napravite gustu pastu mješavinom sode bikarbone i vode. Zatim nanesite pastu na prozor pećnice.Ostavite 30-45 minuta. Uzmite krpu izbrisati prozor.

Zaista se nadamo da se uživali u ovom tekstu, i nadamo se da vam mogu korisiti ovi jednostavni trikovi za čišćenje pećnice bez ribanja. Podijelite ih s prijateljima i obitelji. hvala

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close