KAKO DA SAČUVATE AUTOMOBIL NA PARKINGU

Da li se i vama događa da vam netko ošteti automobil na parkiralištu?

Oni koji imaju garažu nemaju ovakvih briga, ali malo je takvih. U većini slučajeva, ljudi svoje automobile parkiraju na parkiralištima ispred svojih zgrada i kuća. To povećava mogućnost da ih netko ošteti, ugrozi i ukrade. Dakle, što raditi u takvim situacijama?

Mi vam predstavljamo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da spremiti automobil na parkiralištu.

1. Parkirajte na dobro osvijetljenim lokacijama

Ako je vaš automobil u mraku, to povećava šanse da će netko pokušati ga ukrade. Lopovi obično traže tamna mjesta na kojima mogu kradu, jer su tu male šanse da će ih netko primijetiti. Ako je vaš automobil na dobro osvijetljenom mjestu, to znači da će ga lopovi vjerojatno zaobići.

2. Parkirajte pored drveta.

Ako ste na parkingu koji ima drvorede, trudite se da vaš automobil bude pored drveta. Drvo će zaštiti udaranje drugih vrata o vaš automobil i tako sačuvati vašu farbu.

3. Parkirajte u prometnim ulicama

Prometne ulice također smanjuju šanse da vaš automobil bude ukraden. Pošto stalno ima ljudi, u ovim ulicama lopovi ne ordiniraju.

4. Parkirajte blizu videokamera

Ako u blizini imate prodavnicu, zlataru ili radnju druge vrste koja ima videokameru, potrudite se da vaš automobil bude na tom mjestu. Lopovi bježe od kamere kao vrag od križa, pa će vaš auotmobil ostaviti na miru.

5. Ne ostavljajte vidljive stvari u automobilu

Sve vrijedne stvari kao što su novac, telefoni, novčanici i torbe ne smiju biti unutar zaključanog automobila. Ako lopovi primijete ovako nešto, oni će vrlo brzo razbiti stalo i ukrasti sve iz automobila.Možda vam automobil neće biti ukraden, ali ćete zbog toga imati priličnu rupu u novčaniku.

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close