ISTINITA PRIČA – On njoj darovao jetru, a ona njemu svoje srce za cijeli život (VIDEO)

U gradu Frankfort u američkoj saveznoj državi Ilinoj, jedan vojnik je donirao jetru potpuno nepoznatoj djevojci. Ubrzo je postala njegova supruga!

Prije nekoliko godina, točnije u ožujku 2014, Heather Krueger je dijagnosticirano teško oboljenje jetre i liječnici su joj davali tek nekoliko mjeseci života ukoliko ne nađe donora.

Istog mjeseca je napunila 25 godina.

U lipnju se stanje pogoršalo. “Rečeno mi je da imam manje od 50 posto šansi da živim dulje od dva mjeseca. To je bilo baš traumatično “, rekla je Heather za CBS .

Mnogi ljudi su testirani, no, bezuspješno. Heather je polako gubila nadu.

U to vrijeme, jednog jutra na poslu, Chris je otišao na pauzu i od kolege čuo tužnu priču o rođakinji koja umire, a donora nema.

Dempsey nije razmišljao mnogo iako djevojku nije poznavao, niti ju je ikada vidio – postat će njen donor.

“Četiri godine sam proveo u marincima i naučio da nikada ne bježim ni od čega. Tako da sam rekao sebi: ‘Hej, ako mogu pomoći, idem da pomognem’ “, objasnio je Dempsey.

Zajedno su prošli kroz tešku zdravstvenu situaciju – Heather je dobila 55 posto Chris jetre.

“Na početku svega ovoga, rekao mi je: ‘Ništa mi ne duguješ za ovo. Možemo nastaviti svatko svojim putem ako želiš “, ističe Heather. “Međutim, poslije operacije sam shvatila da je ta posebna veza između nas otišla mnogo dalje.”

Ostalo je povijest: Chris joj je, kaže Heather, darivao jetru, a ona njemu srce za cijeli život!
(EXtra.ba/ rts.rs/ CBS)

Izvor: extramagazin.ba

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close