ISPOVEST IVANE, ATRAKTIVNE ELITNE PR * STITUTKE: Što mi više novca daju, bolje prihvaćam sve prljave igre

Zaposlena je u dobro stojećoj tvrtki, a ipak se bavi elitnom prostitucijom, jer joj “druženje” s bogatim i moćnim muškarcima, biznismenima, političarima, veleposlanicima, pruža život na visokoj nozi, a iako nema cjenik, događa se da za noć zaradi koliko dvije njene plaće.

O elitnoj prostituciji u Makedoniji se malo zna jer je teško probiti zid šutnje koji je okružuje.To je, ipak, pošlo za rukom novinarima skopskog lista “Dnevnik”, koji su preko veza i prijatelja stupili u kontakt s mladom, lijepom i atraktivnom 30-godišnjom djevojkom Ivanom. Ona je završila Pravni fakultet, a “najstariji zanatom” bavi se nekoliko godina, mada, kaže, žali što nije počela i ranije.

– Ako djevojka dobro izgleda, ako je pametna i vesela, lako može ući u krug djevojaka koje se druže sa elitom. Svatko pored sebe želi ljepotu i zadovoljstvo. Ja sam naučila kako se to radi. Do klijenata se dolazi samo s preporukom, jer se tu radi o zatvorenom krugu, a riječ je o bogatim i galantnim muškarcima. Sve je dobrovoljno, nema ništa na silu. To su ljudi-gospoda, koji vrijeme ne žele provode s prostim ženema, već sa obrazovanim ljepoticama koje znaju što je život, a nemaju nikakvih predrasuda – kaže Ivana.

Foto-ilustracija: Profimedia / CorbisFoto-ilustracija: Profimedia / Corbis

Ona kaže da djevojke koje se “druže” za novac imaju visoko obrazovanje , a mnoge su zaposlene na dobro plaćenim radnim mjestima, ali jednostavo žele živjeti na visokoj nozi. Dodaje da elitne djevojke kao ona nemaju cjenik, a njihove usluge se dogovaraju u četiri oka s klijentom . Neke žele novac, druge skupe poklone, a ako je s klijentom više od jednog dana, pored toga dobivaju i “debeo” džeparac.

– Ne radi se o seksu, već o načinu života. Jedino žalim što nisam počela ranije, tko zna gdje bi sada bila. A domaćice, neka se ne zanose da su im njihovi bogati muževi vjerni. Bila sam na desetak “službenih” putovanja. Nakon nekoliko nezaboravnih dana u šetnjama i nježnostima uspješnog muškarca, kome sam centar pažnje od ujutro do navečer, kući se vraćam potpuno nova, puna samopouzdanja i novčanika. Radim i imam dobru plaću, ali volim biti okružena moćnim muškarcima i uspješnim biznismenima – iskrena je Ivana.

Njoj nikada nisu nedostajali gradski maniri jer je rasla u Skoplju, učila u dobroj gimnaziji i diplomirala na Pravnom fakultetu. Imala je lijepo djetinjstvo, nije živjela u luksuzu, ali su joj roditelji omogućavali sve u okviru njihovih mogućnosti.

Foto: Tanjug / Zoran žesticaFoto: Tanjug / Zoran žestica

– Sebe ne doživljavam kao prostitutku. Ja sam samo djevojka koja želi uživati. Koliko više novca imaju, toliko sam spremnija na sve. Uzbuđuje me osjećaj da meni sve što poželim udovoljava moćan, uspješan i samouvjeren muškarac – priznaje Ivana.

Kaže da je ovim poslom počela baviti sasvim slučajno, iz radoznalosti i želje za novcem .

– Moja prijateljica iz susjedstva, koja je bila siromašna, odjednom je počela živjeti na visokoj nozi. Uzimali su je od kuće s bijesnim automobilima, a kada bi prolazila ulicom, svih komšijama, muškarcima ispadale bi oči. Jednom mi se povjerila čime se bavi. Nisam je osudila, već podržala, ali mi je bilo krivo što ja moram ići težim putem. Autobusom na fakultet, sa starim sandalama na zabavu, a susjedi su se sami nudili. Nikome ništa nije dugovala i bila je sretna. Jedan od njezinih ljubavnika joj je kupio i stan i sada uživa u životu – priča Ivana.

Foto: Profimedia / AlamyFoto: Profimedia / Alamy

Prije šest godina ta zgodna i dotjerana komšinica ju je pozvala da izađu zajedno na kavu i tada je sve počelo.

– Pratila sam sve njene pokrete, osmjehe, kopirala sam je u svemu. Upoznala me je sa nekim njezinim prijateljima, a jedan njezin bivši ljubavnik me pozvao na ručak. Prihvatila sam. Čekao me je ispred zgrade sa džipom, a ja, kada sam ga vidjela, shvatila sam da više nema povratka . Odveo me je u jedan skupi restoran na izlazu iz Skoplja. Bio je vrlo ljubazan, razgovarali smo na više tema i smijali se. Potom me pozvao kod njega kući.Znala sam da će se to dogoditi, ali i pored velike želje, jednostavno nisam mogla. Tresla sam se kao prut, bila sam preplašena. Međutim, kada sam ušla u njegov stan i vidjela luksuz u kome živi, zaboravila sam na sve . Novac mu nisam tražila, ali je on sve znao, i prije nego što me je vratio kući iz novčanika je izvadio 100 eura i rekao mi “Uzmi, počasti se”. On me je preporučio svom prijatelju, ovaj drugome i tako to ide.

Sada mi je samo važno kako se dotjerati, našminkam i lijepo obučem, s kim sjedim u separeu i tko me traži na telefonu . Nekoliko puta sam u odabranom društvu, radi opuštanja i raspoloženja, uzimala i kokain. Pomišljam da se smirim, da se zaljubim i zaboravim na svoj dosadašnji život. Želim djecu, ali ne sada. Još malo da používa i na kraju ću, poslije pet godina roditi dijete nekome tko ima puno para – priznaje Ivana.

Njezina prijateljica Mila, koja se također, za pare druži s bogatom gospodom, ima 24 godine , iza sebe dva abortusa, slomljeno srce, skupu odjeću, novi automobil i posljednji model “ajfona”. I ona je završila fakultet, zaposlena je i ima dobru plaću, a kada visoke potpetice okači na klin i prestane da se bavi ovim poslom, otiće u inozemstvo kod svog oca, gdje je nitko ne zna i početi novi život.

(DJ)

Izvor: zabavno24h.org

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close