INCIDENT U BEOGRADU Saobraćajci vezali, pa maltretirali ženu (VIDEO)

Snimak koji je navodno nastao prije tri večeri u Višnjičkoj ulici u Beogradu, na kojem se vide policajci prometne patrole, koji drže na zemlji ženu vezanih ruku dok jedan od njih odgurava muškarca koji ih snima mobitelom, pokrenuo je lavinu nezadovoljstva korisnika društvenih mreža zbog navodne brutalnosti službenika.

Iz MUP-a za “Blic” navode da su poduzete sve mjere da se istraže detalji ovog slučaja i utvrde eventualni propusti policajaca.

Iako je na facebook-u objavljeno da se incident dogodio u jednom selu u Vojvodini, iz MUP-a nam je rečeno da je slučaj zabilježen u Višnjičkoj Banji.

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama jasno se vidi nekoliko policajaca koji drže ženu oborenu na zemlji i privode je dok promatrači negoduju zbog načina njihovog postupanja. Nakon toga jedan od policajaca grubo odgurava jednog od prisutnih građana dok drugi policajac na kraju snimka sprječava prolaznika koji je zabilježio cijeli incident mobitelom, da nastavi sa snimanjem.

Dok je po društvenim mrežama kružila priča da je problem nastao zbog toga što na automobilu privedene žene nije bilo zimskih guma, iz policije tvrde da je ona odbila da se podvrgne alko-testu.

“Događaju koji se vidi na snimci prethodila je kontrola u kojoj je jedna od sudionica u prometu odbila se podvrgne alkotestiranju, nakon čega su pripadnici policije primijenili zakonske ovlasti kako bi je priveli u postaju. Sektor unutarnje kontrole je već započeo istragu povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kojem se vidi postupanje policije prilikom kontrole sudionika u prometu u Višnjičkoj banji u Beogradu “, navodi se u odgovoru MUP-a za” Blic “.

Ukoliko se utvrdi da je bilo propusta službenika, protiv njih će biti poduzete odgovarajuće mjere, ali neće se tolerirati ni ometanje službenika u obavljanju dužnosti, dodaju iz policije.

Facebook Comments
Source :

alo.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close