I znanstvenici zapanjeni: Što je NASA slikala na mračnoj površini Marsa? / VIDEO /

Lovci na vanzemljaci su izvan sebe nakon što je NASA objavila fotograiju na kojoj oni vide stvorenje koji ih podsjeća na fosiliziranog grizlija ili ljenjivca.

Je li život na Marsu zaista postojao?

Na najnovijoj fotografiji koju je snimila NASA, lovci na NLO-e i vanzemaljce poigravaju se idejom mogućeg života na Crvenom planetu. To je zato što slika prilično nalikuje fosilizirani grizliju ili ljenjivca, što je izazvalo interes entuzijasta kopati dublje o najnovijoj “fleki” snimljenoj kamerom, piše 24sata.hr.
Strange Fossilized Creature Or Statue Found On … by dekaavram

 

 

To nije bio prvi put da NASA uzbudi čovječanstvo mogućim tragovimaa života s Marsa.Zbog različitih i čudnih oblika kakvi se mogu naći na svemirskim fotografijama, ljudi su vidjeći već sve, od (posrnule) “djevice s velikim grudima”, izgubljene cipele vanzemaljca-ratnika do lubanje “Bigfoota”.

Tajvanski lovac na vanzemaljce Scott Waring kaže da je fotografija “neobična i zanimljiva”.

“Čak i bez obrade slike, možete jasno vidjeti da prizor izgleda umjetno. Mene podsjeća na stvornje poput medvjeda ili ljenjivca, moguće s školjkom među zubima. Ali da budem iskren, to bi moglo biti bilo što “, rekao je za Daily Star. “Tamna mrlja je kovrčavo krzno, dok na predjelu lica ima znatno manje dlake”, rekao je.

No, nisu svi uvjereni. Tako mnogi ukazuju da je na fotografiji samo stijena. Zbog igre svjetla, može se nazrijeti neki lik, što daje privid medvjeda.

Ovo se, naravno, čak povezuje is “običnom” pareidolije, odnosno ljudskom reakcijom na sposobnost da vidi uzorke, slike ili osobe u potuno nasumičnim stvarima.

Uostalom vidi NASA-in video pa iskreno recite što vi vidite na njoj.


Izvor: ekstremno.net

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close