HRABROST! Srpska ljepotica vodi borbu sa rakom I NE PREDAJE SE! Naprotiv…

Dijana Milojković ima 28 godina, a pažnju svjetske javnosti privukla je prije dvije godine kada je na “World Next Top Model” u Bejrutu osvojila dvije titule za miss Evrope i za miss sporta

U međuvremenu, u životu ove ljepotice se svašta dogodilo. Udala se i promijenila ime u Karić, ali je i oboljela od kancera. 

O svojoj teško borbi sa ovom bolešću, Dijana je odlučila da javno progovori, svoja iskustva dijeli sa fanovima na Instagramu.

🙈🙊🙉🦁 #dijanaslife

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🌹Dijana Milojković®🌹 (@dijanaslife) on

“Borba je za sada uspješna, znam da se kod nas slabo govori o tome, pa zato želim da svoja iskustva podijelim sa vama. Vrlo rado ću odgovarati na sva pitanja i komentare i nijednu temu neću zaobići”, otkrila je Dijana u video snimku.

🌟www.dijanaslife.com🌟 #dijanaslife

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🌹Dijana Milojković®🌹 (@dijanaslife) on

Dodala je da je u pitanju invazivni karcinom materice:

“Prošle godine mi je ustanovljena dijagnoza invazivni karcinom materice, a samo par mjeseci nakon toga i metastaze u limfnim žlijezdama – u abdomenu i vratu. Iako su moje prognoze bile zastrašujuće, nisam ni jednog trenutka žalila sebe niti patila nad svojom sudbinom. Vjerovala sam u sebe i znala da ću izaći kao pobjednik! Dakle prvi život sam živjela punih 27 godina prije nego što sam otkrila da imam karcinom i drugi živim sada, mnogo jača, malo sebičnija i najsigurnija u sebe”, napisala je ona.

#twins 👫 🙈🙊🤗❤️

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🌹Dijana Milojković®🌹 (@dijanaslife) on

Najveću podršku pruža joj muž Stefan koji je čak tetovirao i njen lik na svom tijelu, a nakon što je Dijana ostala bez kose zbog kemoterapije i on se ošišao na ćelavo.

“Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo, ja se ne plašim nikoga”, napisala je ona na Instagramu.

Dijana sada nosi periku, ali pokazuje i kako izgleda bez kose…

Facebook Comments
Source :

informer.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close