HIT Amerikanci slavili Trampovu pobjedu uz Šabana (VIDEO)

Kralj folka Šaban Šaulić osim što obara rekorde posjećenosti na svojoj mini američkoj turneji, ovih dana imao je i jedinstvenu priliku da zapjeva članovima izbornog stožera Donalda Trumpa u New Yorku.

Naime, već dan nakon što su objavljeni rezultati po kojima je Trump postao novi predsjednik, organizatore Šabanovog koncerta u New Yorku pozvali su članovi stožera koji su porijeklom s naših prostora i tražili da rezerviraju 30 mjesta u VIP sektoru za koncert.

Iako su sva mjesta bila već rasprodana, zbog jedinstvenosti zahtjeva organizator je uspio riješiti problem.

Šaban i Goca Šaulić

Šaban i Goca Šaulić, Foto: Alo.rs

Tako su članovi stožera sa prostora bivše Jugoslavije, ali i njihovih 20 američkih kolega proslavljali trijumf uz pjesme legendarnog pjevača.


- Čuo sam da su oni slavili na mom koncertu ali nažalost nisam stigao da se sretnem s njima zbog prevelike gužve.Drago mi je što su odabrali da uz mene slave, naročito zato što sam i ja navijao za Trumpa. Cijeli koncert je bio fantastičan, publika je uglas pjevala sa mnom, ne znam jesu li Amerikanci iz stožera razumjeli išta, pretpostavljam da nisu, ali su sigurno mogli vidjeti kako to izgleda kada mi slavimo – kroz osmijeh nam je rekao Šaban, koji je u Americi proveo tjedan dana na odmoru sa suprugom Gordanom.

Šaban i Goca Šaulić

Šaban i Goca Šaulić, Foto: Alo.rs

Osim što su imali vremena da se posvete jedno drugome i odmore od uobičajenih obveza i gužve, Šaulića su iskoristili i početak sezone praznika u SAD pa su kupili i novogodišnje darove za članove obitelji.

Facebook Comments
Source :

alo.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close