Gledajte novu sezonu ‘South Parka’ potpuno besplatno!

Vrijeme je za novu sezonu South Parka? Kultna animirana serija kreatora Treyja Parkera i Matta Stonea doživjela je i dvadesetu sezonu, a mi vam donosimo gdje je možete pratiti.

Prva epizoda ‘Member Berries’ emitirana je na Comedy Centralu polovinom prošlog mjeseca, a od tada su prikazane još tri epizode! Sve su dostupne na službenoj web stranici South Parka!

Trey i Matt veliki su zagovaratelji ideje besplatnog preuzimanja glazbe, filmova i serija pa na spomenutoj stranici možete pogledati i svaku epizodu South Parka koja je ikada izašla u javnost! Nova će sezona imati deset epizoda, a dotaknut će se i teme predsjedničkih izbora u SAD-u.

Očekuje se i nastavak igrice “South Park: The Stick of Truth” koji nosi urnebesni naziv “South Park: The Fractured But Whole”, čija je distribucija najavljena za prosinac ove godine.

South Park se emitira od 1997. godine, a dvije godine poslije, izašao je i dugometražni animirani film “South Park: Bigger, Longer & Uncut” koji je bio nominiran za prestižnu Akademijinu nagradu “Oscar” u kategoriji najbolje originalne glazbe.

Ako ste spremni za novu sezonu vrijeme je da krenete s prvom epizodom, koju je već pogledalo preko 3,5 milijuna fanova! Uživajte!

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close