Gdje su nestali pravi muškarci? Zašto su sve šmekeri bez pokrića?

Reći ću ti kad. Kad su online sajtovi za upoznavanje i anonimnost na Internetu zamijenili klasično udvaranje. To se dogodilo kada su žene prihvatile osrednjost i prosječnog ljubavnika samo da ne bi same.

Kad je džentlmen umro, a “šmeker bez pokrića” ga zamijenio.

Prije nego što se razljutiš, želim da znaš da ne pričam o svim muškarcima. Postoji veliki broj divnih muškaraca, ali zbog ovih drugih oni izgledaju loše. I to je tužno. Ovi novi koji se nazivaju “šmekeri” misle samo na sebe. Daju minimum.

Trude se tek toliko da se žene zainteresiraju, možda dovoljno da uspostave neki vid emocionalne veze i ona pomisli da im je stalo. Trude se tek toliko da postoji dovoljno telefonske komunikacije i biti bar malo zanimljivi. Trude se tek toliko da predigre ima dovoljno za njihov orgazam.

Ova ponašanja zbunjuju ulogu koju ima žena, ali i stvaraju sve više takvih muškaraca, koje nije briga ni za kog osim za njih same.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Nekada su postojale stvari koje su muškarci radili i one koje nisu. Točka. Nije bilo sivog područja, nije bilo ničeg između. Postojala su nepisana pravila o tome kako muškarci trebaju ponašati, i taj stav bio je njihov odraz, određivao ih je kao osobu. Mušakrce su bili odgovorni, i na njih smo mogli računati.

To je možda onaj najvažniji dio koji nedostaje danas – da možeš računati na muškarca.

Današnji mušakrce divlje trče kao srednjoškolci i nemaju nimalo osjećaja za posljedice svojih postupaka. Broj je njihova sigurnost, pa trče u čoporima ostavljajući iza sebe razočaranje, slomljena samopouzdanja i zbunjenost.
U većem su broju od gospode jer žene, nažalost, prihvaćaju ovakvo ponašanje.

Žene koje se žale na svoje muškarce ne žele izaći iz takvih veza, nego pokušavaju razumiju kako su se muškarci toliko promijenili. Prigrlile su činjenicu da više nisu odani, iskreni i direktni. Da ne žele boriti do kraja za nas!

Nekada su muškarci generalno bili svjesni koliko vrijede i da žene računaju na njih. Danas su takvi da su im žene frustrirane, osjećaju ljutnju i gađenje s vremena na vrijeme. Takvi tipovi su kraljevi s pola mozga i pola ponašanja.
Oni se čine kao da su samouvjereni i pristojni sa svojom dobro “upakiranim” ponašanjem.Možda statusni simboli odaju njihovo bogatstvo, ali zapravo su emotivno u bankrotu.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Tvrde da su alfa mužjaci, ali, osim za sebe, nemaju za koga da zarada niti koga da osiguraju. Da ne spominjemo činjenicu kako prave vođe ne moraju tvrde da su vođe, oni to jednostavno jesu.

Feminizam se definira kao jednakonst prava žena s pravima muškaraca na svim područjima. Ali tolike žene su tu poruku preokrenule i umjesto jednakosti, pokušavaju zamjene uloge muškarca. Ovo postaje teško i za muškarce koji ne mogu naći svoje nove uloge. Oni slušaju podijeljena mišljenja oko toga što bi pravi muškarci trebali, a što ne bi trebalo raditi.

Čuju da je biti kavalir stvar prošlosti i da muškarci ne znaju kako se tretira žena. S druge strane čuju žene koje tvrde da im ne treba muškarca koji će im otvarati vrata i plaćati večeru, jer one to mogu same.

U ovoj podjeli jasno je da ne znaš je li dobro biti džentlmen ili ne, a gore spomenuti “šmeker bez pokrića” pridonose negativnom pogledu žena na muškarce.

Ako muškarac kavalir ima skrivene namjere odvući ženu u krevet. Ali ako nije, onda je “burazer” koji je ionako nije vrijedan.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Muškarac koji se ponaša prema ženi kavalirski ne bi trebao biti optužen za to da je antifeminista. On na ovaj način pokazuje svoj interes, ali žene miješaju muškarce džentlmene i one koji se prema njima ponašaju kao da su nesposobne.

Da razjasnimo: Džentlmen će otvoriti vrata, pridržati stolicu, šetati po strani bliže putu i platiti račun. On ove stvari ne radi jer je ona nesposobna. On se ovako ponaša jer je cijeni i želi joj to i pokaže.

Snažna žena sve to može učiniti i sama, ali isto tako može priuštiti da netko to uradi za nju.Ove stvari ne umanjuju njenu moć i neovisnost.

U današnje vrijeme je džentlmen s iskrenim namjerama unikat, a “šmeker bez pokrića” je normalan muškarac.
Ponašati se kavaljerskii trebalo bi biti normalno i uobičajeno, a ne posebno.

A vi “šmekeri bez pokrića” koristite svoju muškost za nešto drugo, a ne za to da ženama prodajete “maglu” i manipulirate s njima.

Ustanite časno i vratite svoje prosječne stražnjice na stolice, kako bi žene mogle vidjeti pravu gospodu iza vas.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

(Thoughtcatalog.com)

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close