(FOTO) TATINA SLIKA I PRILIKA: Pogledajte kako izgleda Đanijev sin!

radisa-trajkovic-dani-supruga-suzana-trajkovic-foto-printskrin-1474561686-997153
Folk pjevač Radiša Trajković Đani ima troje djece.Najstariji sin Miloš svakako je već zvijezda. Bar na društvenim mrežama.

Miloš Trajković ima tek 18. godina, upisan privatni fakultet u Beogradu.Vjerovali ili ne, mnoge djevojke otkidaju na šarm ovog mladića, ali najstariji nalsednik obitelji Trajković ne mari za tim, već ima samo želju da se što bolje provede u gradu.

Voli vožnje motorom, noćne izlaske i druženje s prijateljima, pa su među redovitim fotografija one sa ludih žurki gdje se provodi s prijateljima. Ali, osim toga, redovito posjećuje nogometne mečeve, a vatreni je navijač nogometnog kluba Partizan.

Mama Slađa i tata Đani mu ne brane da se opija, pa kako bi bili sigurni da je odabrao pravo piće za noćnu zabavu, zajedno s njim idu u kupnju alkohola. Vjerujemo da Đani nikako ne želi nešto fali na slavlju, jer postala je poznata uzrečica “No Đani, no party”

U javnosti Đani izjavljuje kako su mu djeca najveće bogatsvo i da koristi svaki slobodan trenutak provesti s njima, s obzirom na to da je tijekom cijelog tjedna zauzet brojnim nastupima.

Facebook Comments
Source :

kurir.rs

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *