(FOTO) TATINA SLIKA I PRILIKA: Pogledajte kako izgleda Đanijev sin!

Folk pjevač Radiša Trajković Đani ima troje djece.Najstariji sin Miloš svakako je već zvijezda. Bar na društvenim mrežama.

Miloš Trajković ima tek 18. godina, upisan privatni fakultet u Beogradu.Vjerovali ili ne, mnoge djevojke otkidaju na šarm ovog mladića, ali najstariji nalsednik obitelji Trajković ne mari za tim, već ima samo želju da se što bolje provede u gradu.

Voli vožnje motorom, noćne izlaske i druženje s prijateljima, pa su među redovitim fotografija one sa ludih žurki gdje se provodi s prijateljima. Ali, osim toga, redovito posjećuje nogometne mečeve, a vatreni je navijač nogometnog kluba Partizan.

Mama Slađa i tata Đani mu ne brane da se opija, pa kako bi bili sigurni da je odabrao pravo piće za noćnu zabavu, zajedno s njim idu u kupnju alkohola. Vjerujemo da Đani nikako ne želi nešto fali na slavlju, jer postala je poznata uzrečica “No Đani, no party”

U javnosti Đani izjavljuje kako su mu djeca najveće bogatsvo i da koristi svaki slobodan trenutak provesti s njima, s obzirom na to da je tijekom cijelog tjedna zauzet brojnim nastupima.

Facebook Comments
Source :

kurir.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close