DRŽAO JE dvogodišnjoj devojcici cijev PIŠTOLJA NA GLAVI: Policija ga je likvidirala jednim hicem u glavu (VIDEO)

Policija je uperila snajper i jednim hicem ga savladala.

Policija iz Oklahome, objavila je vrlo napet snimak na kome su uspjeli snajperom da savladaju Salvadora Reyesa (42) koji je kao taoca držao djevojčicu.

Reyes na snimku drži pištolj uperen u malenu djevojčicu, a incident se dogodio kasno u noć, kada je muškarac upao u kuću bivše supruge.

Reyes bivša supruga ostavila ga je prije nekoliko tjedana, što on očito nije mogao podnijeti.Par se vjenčao 2009., a imaju troje djece. Kad se otkrilo da Reyes nije otac dvogodišnje djevojčice, žena je podnijela papire za razvod i napustila ga.

Kad je manijak upao u kuću, bivša supruga uspjela je s djecom istrči iz kuće, međutim, on je uspio zgrabite dvogodišnju djevojčicu u dvorištu i sa njom pobjegao u kuću kada je vidio da je policija u blizini.

Talačka kriza trajala je nekoliko sati, a kad je na terasu izašao i uperio djevojčici pištolj u glavu, policija je uperila snajper u njega i jednim hicem ga savladala. Srećom, djevojčica je prošla bez ijedne ozljede i odmah je predana majci, a muškarac je proglašen mrtvim na licu mjesta.

Policajac koji je ispalio hitac, Jason Lovles, je trenutno na plaćenom odsustvu, dok se ne utvrdi je li njegovo pucanje bilo opravdano ili ne.

 

 

DRŽAO JE dvogodišnjoj devojcica CEV PIŠTOLJA NA GLAVI: Policija ga je likvidirala jednim hicem u glavu (VIDEO)

Izvor: kokodix.com

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close