Drama kakvu poker nije vidio: Najveći blef svih vremena donio mu je 8 milijuna dolara (VIDEO)

Svjetsko prvenstvo u pokeru (WSOP) je poslije mnogobrojnih turnira u Las Vegasu privedeno kraju, a poslije 6.737 prijavljenih natjecatelja na stolu su ostala dvojica. Sve se svelo na borbu Kija Nguyen i Gordona Vaja, koji su vodili epsku bitku od sedam sati za prvo mjesto i nagradu od nevjerojatnih 8 milijuna dolara.

Šampion je na kraju bio Nguyen, a isplatila se njegova nevjerojatna agresivnost u finišu. Kada su se “stekovi” povećali, on je krenuo najjače moguće. Iako je imao slabije karte krenuo je od starta jako u ruku.

Imao je samo žandara i peticu u Karou. Ni njegov protivnik nije bio nešto jači iu ruku je ušao s damom i devetkom. Ipak, na flopu mu je izašla devetka i to kao najjači par. To mu je dalo samopouzdanje da isprati veliki ulog koji je agresivni Nguyen podigao bez ičega. Turn karta nije donijela ništa novo ni jednom ni drugom, ali je ponovno Vaja čekirao, a Nguyen nastavio podiže ulog, a protivnik je nastavio da ga prati.

Printskrin: Youtube / Royal Flush

Printskrin: Youtube / Royal Flush

River je Nguyen donio peticu, ali je i tako bio slabiji od para devetki koje je imao Vaio. Ipak, Nguyen nije imao kud, jer je znao da drugačije ne može dobiti ruku. “All in” je bilo nešto što Vaio nije želio čuti. Iako je imao jače karte, probudila se sumnja da je njegov protivnik imao veliki par prije dijeljenja ruke, dok je poslije turna mogao pomisliti i da je dobio skalu.

Definitivno, je morao baciti karte, a time je njegov protivnik došao u ozbiljnu prednost u steku, pa je ova ruka označena kao jedna od najvažnijih, koja je donijela prevagu finalnoj borbi.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Facebook Comments
Source :

Telegraf.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close