Djevojka životno ugrožena: Momak je vezao za auto i vukao 250 metara po cesti

Njemačka javnost je u šoku nakon zločina koji se dogodio u nedjelju navečer u gradu Hameln, kada je 38-godišnji Kurd Nuretin B. vukao automobilom, kroz središte mjesta, svoju bivšu 28-godišnju partnericu i pritom joj nanio ozljede opasne po život.

“Osumnjičeni je njegova deset godina mlađa bivši partner, vezao konopac oko vrata i vukao 250 metara kroz središte Hamelin “, priopćila je policija, koja još uvijek istražuje pozadinu ovog neobičnog zločina.

Kader K. nakon nekoliko operacija i dalje u životnoj opasnosti . Policija pretpostavlja da je u pozadini ovog zločina konfrontacije bivši partneri oko zajedničkog sina.

No istodobno su, s obzirom na to da počinitelj i žrtva pripadaju različitim kurdskim klanovima koji su se već u prošlosti otvoreno sukobljavali, ne obazirući se na policiju, poduzete “mjere opreza” kako bi se spriječili novi sukobi.

Sindikati policije već godinama upozoravaju na kurdske i libanonske klanove koji ne priznaju nadležnost policije nego sukobe rješavaju izvan njemačkog pravnog sustava .

Izvor: kokodix.com

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close