Djevojci “poklonio” odrubljenu glavu ljubavnika s kojim ga je prevarila?!

Ruski tinejdžer zbog ljubomore je odrezao glavu mladiću s kojim ga je prevarila djevojka.

Nikita Raskazov (16) optužio je žrtvu, Artjoma Šustova (19), da je silovao njegovu djevojku Olenu Macenovu (17) na jednoj zabavi. Njih su se dvojica našli u parku grada Komsomolska na Amuru te se žestoko posvađali.

Šustov je inzistirao da je Olena bila ta koja je prišla k njemu i dosađivala mu, a kako je bio pijan nije joj mogao odoljeti, pišu ruski mediji koji se pozivaju na izjave policije i svjedoka.

No, Nikita nije prihvatio njegovu priču te je započeo tuču tokom koje je iz ruksaka izvukao kuhinjski nož i njime dvaput ubo svojeg rivala u prsa. Šustov je još bio živ kad mu je Raskazov počeo odrubljivati glavu nožem. Kad je završio posao, zgrabio je odsječenu glavu za kosu, stavio je u vreću za smeće i spakirao u ruksak, kažu ruske DVnovosti.

Siberian Times je pak napisao da je obezglavljeno tijelo žrtve odvukao u drugi dio parka u kojem je na Šustova posložio njegove studentske skripte.

Kad je sakrio tijelo, Nikita je otišao kući, svukao sa sebe krvlju uprljanu odjeću u ormar, otuširao se i otišao u krevet. Svoj je jezivi pohod završio sljedeći dan kada je otišao do svoje djevojke, priznao da je ubio Šustova te joj ‘poklonio’ njegovu odrubljenu glavu.

Prema policijskom izvještaju to je učinio kako bi djevojci ‘dokazao svoju ljubav’, što je kasnije priznao policiji.

Naravno, Olena je bila u potpunom šoku, a njezine izjave policija nije prenosila, iako su je ispitali, prenosi Daily Mail.

Inače, Olena je mjesec dana ranije na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju sa Šustovim, a svojem je dečku ubojici priznala da je spavala s njime.

Prema varijanti koju je njemu ispričala, Šustov ju je prisilio na odnos, no njezini prijatelji kažu da je ona sama počela ljubiti žrtvu na zabavi, a sljedeće jutro nije imala hrabrosti priznati vlastitu odgovornost pa je lagala da ju je njen ljubavnik zlostavljao.

Facebook Comments
Source :

avaz.ba

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close