“Čuo sam kako mi se kosti lome. Osjećao sam se kao da me grize godinama već, prihvatio sam svoju smrt! “Dok ga je medvjed kidao na dijelove, napisao je majci poruku na snijegu- krvlju .. (VIDEO)

 29-godišnji Aleksej Koptiakov iz Rusije je fin čovjek i jako dobar doktor, ali ima vrlo opasan hobi – lov.

Nitko nije ni mogao zamisliti jezive posljedice koje će mu hobiji donijeti.

Jednog jesenjeg novembarskog dana, Aleksej je jedva čekao da ide u lov sa svojim omiljenim psom. Bilo je taman dovoljno snijega po tlu za mladog lovca entuzijastu da proba pronaći zečeve koristeći njihove tragove šapa.

U tužnom obrtu sudbine, Aleksej je završio tako što je sreo potpuno drugačiju vrstu životinje koja još uvijek nije utonula u zimsku hibernaciju.

“Pogledao sam gore i vidio medvjeda. Pokušao sam pucam, ali u mojoj puški je bilo snijega “, prisjeća se Aleksej.

medved- covek

“Odjednom, skočio je na mene. iskoristio sam pušku ga udariti po glavi, ali ništa nije pomoglo. On je nastavio da me napada, grizao me je i grebao. ”

“Čuo sam kako mi se kosti lome. Osjećao sam se kao da me grize godinama već. Mislio sam da neću preživjeti, prihvatio sam svoju smrt. Tada sam se sjetio svoje obitelji i pokušao sam napisati poruku s krvlju u snijegu za njih:

“Mama i tata, molim vas oprostite mi, volim vas.”

 

Nadao sam se da kada me netko bude pronašao, prenijet će moju poruku. U tom trenutku, medvjed je prestao da me napada. Bili smo na nekih 300 metara od auto-puta, pa pretpostavljam da ga je nešto uplašilo i on je pobjegao natrag u šumu. Dodirnuo sam svoje lice – moja brada je bila negdje na mojim grudima, samo je visila tamo dolje, kosti su mi izletjele iz tijela. Vjerojatno sam bio u šoku, jer nisam osjećao nikakvu bol. Nisam mogao ništa vidjeti – sve mi je bilo crveno pred očima.!

Ove riječi definitivno predstavljaju horor koji je osjećao. Teško ozlijeđen, Aleksej je uspio puzi 300 metara do autoceste, gdje ga je pokupio vozač i odveo u bolnicu. Kolege, koje rade s Aleksejem u bolnici nisu mogle ga prepoznaju u početku – donji dio njegovog lica je bio pokidan na 3 dijela. Nije mogao ni pričati.

Hitno su ga odveli na operaciju, a život mu je visio o koncu.

“Nikada prije nismo vidjeli ovakav slučaj. Tek kada smo spojeli sva tri dijela njegovog lica prepoznao sam svog prijatelja “, rekao je kirurg Sulajmon Fajzulov.Kada je preživio ovu operaciju, Aleksej je ostao u bolnici dugo vremena, boreći se s infekcijama. Svaka infekcija je mogla da mu uzme život. Danas, Aleksej se još uvijek oporavlja, ali kaže:

“Mnogo mi nedostaje šuma, to je kao duhovno stanje za mene. Ipak, siguran sam da ću razmotriti moj stav prema lovu! ”

medved- lovacAleksej Koptiakov

Ovaj ruski pravi “Revenant” kaže da se raduje povratku u normalni život.

Mnogi ljudi nisu u stanju preživjeti ni nekoliko minuta borbe s odraslim medvjedom. Aleksej je bio sretan što je preživio. On se vratio i snimio video na mjestu gdje se napad odigrao.

Iako je Aleksej mislio da su to posljednje sekunde njegovog života, on je idalje mislio na svoje voljene i pokušao je napisati svoje posljednje riječi za njih u snijegu. Ovo iskustvo ga je potpuno promijenilo, ne samo fizički, već i mentalno i kaže da nikada više neće ići u lov.Njegova obitelj je sretna što je on još uvijek s njima. Još uvijek ga čekaju mnogobrojne operacije prije nego što njegovo lice opet bude kao nekada, ali srećom on je preživio!

Pogledajte video:

 


Izvor: exyugoslavija.com

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close