Charlize Theron progovorila O hororu koji je preživjela : Moja majka je ubila mog oca da bi me spasila

I pored svega, ona je priznala da ju je taj događaj ojačao, i napominje da je zahvalna svojoj majci jer joj je spasila život.

Prema manirima šarmantne Charlize mnogi bi zaključili da dolazi iz bogate i sretne obitelji, i da je imala djetinjstvo iz bajke. Ipak, njena pričapotpuno je drugačija, i mogla bi poslužiti kao scenarij za neki vrlo napet triler.

“Moja majka je divna osoba. Znam da sva djeca to govore i da zvuči otrcano, ali ja imam pravo da to kažem. Moja mama mi je spasila je život”, kaže Charlize.

Popularna glumica je odrastala uz oca alkoholičara koji je uz to imao i bipolarni poremećaj.Tako su se stekli uvjeti za psihičko i fizičkozlostavljanje čije su žrtve bile Charlize i njezina majka Gerda. Kada je imala 15 godina, Charlize je vidjela nešto što je zauvijek promijenilo njen život. Te večeri ona se vraćala iz škole, a njezin otac Charles i stric dolazili su iz lokalnog bara. Majka je bila ljuta i zaključala je vrata.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

“Znala sam da će se dogoditi nešto loše, jednostavno, imala sam taj osjećaj”, kaže Charlize.Kada je stigao pred kuću, njen otac je počeo pucati, prvo u ogradu pa u kuhinjska vrata.Uspio je razvali zaključana vrata i uđe u kuću. Stao je pred Šarlizinu sobu i bijesno počeo lupati na vrata.

“Noćas ću vas obje ubiti”, vikao je i pucao u vrata pištoljem.

Kada je to čula, njena majka je uzela svoj pištolj i upucala svog supruga, a njegovog brata ranila. Kada je shvatila što je učinila, Gerda je, u želji da zaštiti svoju kćer, zamolila Charlize otići od kuće.

“Rekla mi je:” Idi i učini nešto od svog života “. To su žrtve koje činite za svoju djecu. Uvijek sam joj bila na prvom mjestu”, rekla je Charlize.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Godinu dana nakon tragedije Charlize se odselila u Milano u želji da započne manekensku karijeru, a nekoliko mjeseci kasnije otišla je u Hollywood sa, kako kaže, “koferom punim snova” i 400 dolara u novčaniku.Deset godina nakon toga proslavila se u filmu “Monster” i osvojila Oscara za najbolju žensku ulogu.

Iako se dugo borila s tim, glumica je priznala kako ju je ova obiteljska tragedija ojačala.Objasnila je da unatoč vermenu koje je prošlo i slavi koju je stekla, dalje nosi ožiljak na svom srcu.

“Trebalo mi je vremena da shvatim da se to zaista dogodilo. Uvijek mislite da se takve stvari neće desiti vama”, priča glumica.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Njezina majka nije osuđena, jer je sud zaključio da se radi o samoobrani. Kada su je pitali što bi promijenila kada bi mogla vratiti u prošlost, Charlize se nije dvoumila.”Natjerala bih roditelje da se razvedu, jedino to. Što se ostalog tiče, moj život je divan i nikada ga ne bih mijenjala”, rekla je Charlize.

(Hello)

 

Izvor: kurir-info.rs

Facebook Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close