BILA JE VEZANA LANCIMA KAO PAS: Policajci u kontejneru pronašli djevojku, njena priča ih je šokirala

Tridesetogodišnja djevojka za kojom policija traga još od početka kolovoza pronađena je, vezana lancima, u velikom metalnom kontejneru u mjestu Vudruf u Južnoj Karolini, objavila je policija

Kala Braun pronađena je u četvrtak pošto su, navođeni dojavom, policajci čuli lupanje iz unutrašnjosti velikog metalnog kontejnera smještenog na privatnom posjedu u mjestu Vudruf u Južnoj Karolini.

“Bila je vezana lancima, kao pas”, rekao je šerif okruga Spartanburg Čak Wright i dodao kako je u prvom iskazu djevojka ispričala da je u kontejneru bila zatvorena puna dva mjeseca, ali kako je hranu i vodu dobivala redovito.

“Zaista se radilo o Božjoj volji što smo pronašli ovu mladu djevojku”, rekao je Wright.

Nestala prije dva mjeseca

Kala Braun nestala je početkom kolovoza zajedno sa svojim dečkom, 32-godišnjim Charliejem Karver, za kojim policija još uvijek traga, a čiji automobil je u četvrtak pronađen nedaleko od kontejnera.

Prema policijskom izvješću, muškarac u čijem se vlasništvu nalazi posjed na kome je djevojka bila zatočena je 45-godišnji registrirani seksualni prijestupnik, Todd Kolhep kojeg je policija uhitila zbog sumnje da je povezan sa slučajem.

Uhapšen vlasnik posjeda

Brown je radila za Kolhepa, agenta za nekretnine, a prema riječima njene prijateljice koja je trebalo da joj se pridruži u poslu, ali je odustala zbog ozljede, Brown je počela raditi za njega svega nekoliko tjedana prije nestanka.

Dodala je kako je Brown pomagala šefu pri čišćenju nekretnina i pripremanju istih za prodaju.

U tijeku je velika policijska akcija koja ima za cilj da pretraži čitav posjed. Brown koja je u strahu i vidno traumatizirana, odvezena je u bolnicu gdje joj je pružena odgovarajuća pomoć.

U izjavi je dodala i kako su najmanje četiri tijela zapaljena i skrivena na ovom posjedu.

“Nadamo se da nemamo posla sa serijskim ubojicom, što je vrlo moguće”, rekao je Wright i napomenuo je kako je do sada pronađeno nekoliko vrsta oružja i streljiva.

Facebook Comments
Source :

net.hr, kurir.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close