Američki novinari pitali Ruse šta misle o pobjedi Trumpa. Ovakve odgovore nisu očekivali (VIDEO)

Pobjeda Donalda Trumpa dočekana je s oduševljenjem u Rusiji , čiji mediji tijekom izborne kampanje nisu krili da bi u Bijeloj kući mnogo više željeli vidjeti republikanskog kandidata.

Putin je u telefonskom razgovoru s trampe izrazio spremnost da se odnosi dvije zemlje poboljšaju, ali reporteri američkog dnevnog lista “USA today” su odlučili da na ulicama Sankt Peterburga provjere da li i ruski građani dijele optimizam svog predsjednika.

Oni su intervjuirali slučajne prolaznike na ulicama drugog najvećeg ruskog grada io čigledno je da mladi Rusi žele Trampov mandat u Bijeloj kući donese bolje odnose s Amerikom.

Po mom mišljenju, to što je Trump postao predsjednik je velika prednost za Rusiju. Trump i Putin već komuniciraju, a naš predsjednik je bio među prvima koji je slavio pobjedu Trampa – kaže 20-godišnji mladić.

I druga dva njegova vršnjaka također su optimisti kada su u pitanju budući odnosi dvije supersile.

Mislim da ne bi trebalo toliko negativno pričati o zemljama Zapada, jer ne znamo što se sve događa u politici, ali znamo ljude.

Raspoloženje u Americi prema Rusiji je bolje poslije pobjede Trumpa. Mislim da će Putin i Tramp popraviti naše odnose .

Tek poslije inauguracije Donalda Trumpa i formiranja njegovog kabineta biće moguće zaključiti koje će konkretne poteze nova administracija povući, ali nema sumnje da mladi Rusi žele sa 45. američkim predsjednikom počne nova era u odnosima ove dvije države.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Facebook Comments
Source :

Telegraf.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close