Aleksandra Prijović TRUDNA? Evo kako je Filip reagirao kada je čuo da će možda postati tata!

Pjevačica Aleksandra Prijović je, kako se priča, trudna, a budući da već dva tjedna ima jutarnje mučnine i pojačan apetit, ona je svom dečku Filipu Živojinoviću rekla da će najvjerojatnije dobiti bebu.

Prijovićka i Filip su jutros otputovali u Los Angeles, a jedan od njezinih prijatelja kaže za “Kurir” da je Aleksandra uvjerena da je u drugom stanju.

Aleksandri već mjesec i pol dana kasni menstruacija, a to joj se ranije nije dešavalo . Također joj je pojačan apetit i doslovno više ne bira ni što jede, ni u koje doba dana i noći uzima hranu. Rekla nam je da ima osjećaj da je trudna. Kaže da je Filip presretan, a ona ga smiruje jer mora prvo ode na pregled – tvrdi izvor blizak Aleksandri i dodaje da joj se često mijenjanju raspoloženja, kao i da je na nastupima obuzme iznenadni umor na nastupima, što također mogu biti znaci trudnoće.

Foto: Instagram / carpediem_fbz

Foto: Instagram / carpediem_fbz

A Prijovićka je neizravno potvrdila ovu informaciju.

– Baš ste me zatekli! Molim vas, nemojte još ništa slati. Rano je još govoriti o tome, čekam da se vratim s puta i odem na pregled. Nije vrijeme za ovu temu dok se sve ne isproverava – izjavila je Aleksandra.

Foto: Instagram / carpediem_fbz

Foto: Instagram / carpediem_fbz

Sa druge strane, Filip nije bio mnogo rječit.

– Ne komentarišem privatnost, naročito ne takve stvari. Ne morate baš sve odmah znati – kratko je rekao Filip Živojinović.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Facebook Comments
Source :

Telegraf.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

X Close